Masinidegheata.ro | Site de prezentare masini de gheata, cuburi de gheata

Produsele noastre

Cuburi-ice_cubes.jpg

Cuburi

Cuburile de gheata pentru uz alimentar produse de masinile noastre au greutati cuprinse intre 7-32 de grame, avand forma tronconica, piramida trunchiata sau fingher, pur cristaline, igienice si compacte sunt perfecte pentru toate tipurile de pahare si bauturi fara a altera gustul si aromele originale.

Fulgi-fish-on-ice-0304-lg-7744155.jpg

Fulgi

Fulgi de gheata produsi de masinile noastre sunt versatili, usor de dozat, uniform uscati la -0,5°C, potriviti pentru cele mai neconventionale utilizari.Cu mare capacitate de racire, gheata granulara ofera cea mai ieftina si rapida metoda pentru racirea diferitelor produse alimentare sau pentru uz industrial.

Fulgi subraciti la -10C-169177942_114357894085161_5732591974162807190_n.jpg

Fulgi subraciti la -10C

Fulgii de gheata subraciti se prezinta sub forma de petale de gheata cu grosimea intre 1.5-3 mm, avand temperatura intre -5 si -10°C, in functie de necesitatea dumneavoastra. Campul de utilizare este foarte larg datorita capacitatii mari de racire, dozarea facila si timpul de dezghetare foarte lent. Se preteaza perfect pentru expunerea pestelui, transport alimente, racire in sistem industrial sau depozitare produse alimentare pe termen lung.

Unitati de stocare si accesorii-unitate stocare rd280.JPG

Unitati de stocare si accesorii

Utilajele pentru producerea cuburilor de gheata si a fulgilor de gheata in cantitati de peste 200Kg/24h, necesita unitati de stocare/transport separate , acestea fiind adaptate fiecarei masini in parte in functie de cantitatea de gheata produsa.
In categoria accesoriilor putem gasi spargatoare de gheata, dispense manuale sau automate, dedurizatoare apa, solutii pentru intretinere si igiena.

Piese de schimb-electrical-pump-rebo-nr40-brema-55w-230v-50hz-genuine.jpg

Piese de schimb

Piese de schimb originale pentru toata gama de masini Brema N.T.F. Italia

ACREDITARI SI CERTIFICARI-3565certifications-for-project-managers.jpg

ACREDITARI SI CERTIFICARI

ACREDITARI SI CERTIFICARI

Afla mai multe despre gheata

Spre comparaţie:

Căldură specifică apă lichidă de aprox. 4,19 kJ/kg·°;

Căldură latentă de vaporizare apă de cca. 2257 kJ/kg;

Căldură specifică vapori apă de aprox. 1,87 kJ/kg·°;

 

Pentru obtinerea cuburilor de gheata, a fulgilor de gheata sau a ghetei concasate, masinile noastre folosesc cele doua tipuri clasice de racire: racire cu aer sau racire cu apa, ori ambele sisteme combinate.Pentru modelele din gama Blue Line, Wessamat foloseste sistemul patent propriu"WESSAMAT wave technology".

Toate piesele interioare ale masinilor de gheata, in mod special cele care intra in contact direct cu apa, sunt fabricate din inox alimentar, pentru a preintampina depunerea calcarului.

Pentru o lunga perioada de exploatare in conditii optime, recomandam folosirea unei baterii de filtre pe coloana de apa, iar daca apa folosita are o duritate deosebita este neaparat necesar folosirea unui dedurizator.

Masinile comercializate de New Acustica sunt masini profesionale, concepute pentru utilizare intensa in conditii de mediu deosebit de dure, toate fiind tropicalizate, beneficiind de 1 an garantie si 10 ani service si piese de schimb post garantie, ceea ce ne diferentiaza de produsele ieftine fabricate in Asia sub nume de brand.